Exposities in Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland biedt kunsternaars de gelegendheid te exposeren in de gangen van het ziekenhuis. Drie tot vier maal per jaar wisselt de collectie. Zowel regionale kunstenaars als personeelsleden exposeren in het ziekenhuis.

De hoofdgang, enkele wachtkamers en kamers op de IC/CCU zijn beschikbaar voor een expositie. In de loop van de afgelopen jaren hebben al vele kunstenaars hier gebruik van gemaakt.

Voor de patiënten en bezoekers van Ziekenhuis Amstelland betekent de steeds wisselende expositie een plezierige aanblik. Regelmatig wordt er geïnformeerd naar werken en kunstenaars en veelvuldig worden er ook werken verkocht.

Ook personeelsleden of hun familieleden kunnen exposeren in de gangen bij het revalidatiecentrum en de fysiotherapeuten. Deze expositie is kleiner en knusser van formaat, maar zeker zo populair.

Meer informatie
Mensen die informatie wensen over kunst in het ziekenhuis en geïnteresseerde kunstenaars kunnen mailen naar de Kunstcommissie van Ziekenhuis Amstelland via [email protected]