MijnZHA via app

Is MijnZHA ook via een app beschikbaar?
Ja, MijnZHA is beschikbaar via de app MyChart.

In de app vindt u de belangrijkste functionaliteiten van MijnZHA, zoals het inzien en aanvragen van afspraken, overzicht van uw medicijnen en berichten van en aan het behandelteam. De app MyChart is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u gratis downloaden in de App Store en Google Play.

Download de app en selecteer vervolgens Ziekenhuis Amstelland.

Hoe log ik in via de app?
U kunt net zoals op de computer inloggen via DigiD of via uw gebruikersnaam en wachtwoord. Kijk bij "aanmelden en inloggen" voor meer informatie.