Persoonlijke informatie wijzigen

Hoe kan ik op MijnZHA persoonlijke informatie zoals adresgegevens of mijn wachtwoord wijzigen?
Wanneer u bent ingelogd in MijnZHA, kunt u onder het menu ‘Dossier’ à ‘Persoonsgegevens’ zelf een aantal zaken wijzingen, zoals uw adres en uw e-mailadres. Onder het menu ‘Instellingen’ kunt u uw wachtwoord of beveiligingsvraag wijzigen. U kunt in dit scherm niet uw gebruikersnaam wijzigen. Voor het wijzigen van uw gebruikersnaam kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 - 755 6457 (op werkdagen van 8.00 uur tot 16.30 uur) of e-mail: mijnzha@zha.nl. Let op: vermeld in de e-mail uw patiëntnummer, geboortedatum en mobiel telefoonnummer.