Jacquelien Noordhoek-van der Staay benoemd als nieuw lid Raad van Toezicht Ziekenhuis Amstelland

Jacquelien Noordhoek-van der Staay benoemd als nieuw lid Raad van Toezicht Ziekenhuis Amstelland

Op 14 mei jl. heeft de Raad van Toezicht Jacquelien Noordhoek benoemd tot lid Raad van Toezicht van Ziekenhuis Amstelland. Ook is zij lid van de commissie Kwaliteit en Veiligheid van de Raad van Toezicht. Jacquelien Noordhoek is werkzaam als directeur-bestuurder bij de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Daarnaast is zij onder meer tot januari 2022 lid geweest van de Raad van Toezicht van het Flevoland Ziekenhuis te Almere. Tevens heeft zij veel ervaring en kennis op het gebied van patiëntenparticipatie en is haar promotie over dit onderwerp in een afrondende fase.  

De toetreding van Jacquelien Noordhoek is op voordracht van de Cliëntenraad van Ziekenhuis Amstelland en met zes leden is de Raad weer compleet. Naast Jacquelien Noordhoek zijn voorzitter Paul Steman, Roman Tarlavski, Aviva Hekscher, Hendrik Verschuur en Peter Littooij lid van de Raad van Toezicht. 

 Over het toetreden van Jacquelien Noordhoek zegt Raad van Toezicht voorzitter Paul Steman: “Wij zijn als Raad zeer verheugd met de komst van Jacquelien Noordhoek. Gezien haar ervaring als toezichthouder en haar expertise op het gebied van patiëntenparticipatie verwachten wij dat ze een waardevolle aanvulling zal zijn in de Raad van Toezicht van Ziekenhuis Amstelland.”