Knuffelwebsite brengt verloren knuffels weer terug bij kinderen

Vandaag, 1 juni, is het de Internationale Dag van het Kind. Kinderen raken in het ziekenhuis nog wel eens hun knuffel kwijt en dat zorgt voor groot verdriet. Speciaal voor die kinderen heeft wasserij CleanLease een systeem ontwikkeld, zodat zij of hun ouders de verloren knuffel weer kunnen terugvinden. De website www.waarismijnknuffel.nl wijst de weg.

Om het initiatief extra voor het voetlicht te brengen, worden er door wasserij CleanLease op de Internationale Dag van het Kind tweeduizend nieuwe knuffelberen uitgedeeld bij ruim zestig ziekenhuizen in Nederland en België, waaronder ook Ziekenhuis Amstelland. Bij de beren is een flyer gevoegd, zodat het zorgpersoneel, de kinderen en hun ouders kennis kunnen nemen van de knuffelwebsite. Op deze manier weten zij altijd waar een kwijtgeraakte knuffel teruggevonden kan worden én hebben de kinderen een reservebeer om mee te knuffelen.