Kom alleen naar Ziekenhuis Amstelland

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, is het noodzakelijk om afstand van elkaar te houden. Hiermee is de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk. Daarom vragen wij patiënten om alleen te komen naar ons ziekenhuis. Alleen als begeleiding echt noodzakelijk is, mag er maximaal 1 begeleider mee. Deze begeleider moet dan van te voren worden aangemeld bij de polikliniek waar de afspraak is.

We kunnen ons voorstellen dat het wel fijn is om een familielid of andere dierbare mee te laten luisteren met het gesprek met uw arts. U kunt uw telefoon op speaker zetten of het gesprek opnemen. Meld dit wel graag van te voren even aan de arts.

Bekijk onderstaande links voor meer informatie over onze zorgverlening in tijden van corona:

-          Uw afspraak of behandeling in het ziekenhuis

-          Op bezoek in het ziekenhuis

-          Veelgestelde vragen over het coronavirus en uw bezoek aan Ziekenhuis Amstelland