Update coronamaatregelen

Met het ingaan van de landelijke versoepelingen per 25 september is het in ons ziekenhuis niet meer verplicht om in publieke ruimtes een mondneusmasker te dragen. Wat gaat er vanaf vandaag anders bij een bezoek aan ons ziekenhuis:

1,5 meter afstand en mondneusmasker
Omdat wij in een ziekenhuis met kwetsbare mensen werken adviseren wij patiënten en bezoekers nog steeds 1,5 meter afstand te houden. Wij vragen hen een mondneusmasker te dragen als afstand houden niet mogelijk is. De looproutes helpen om die afstand tot elkaar te houden.

Gezondheidscheck
Bij binnenkomst in het ziekenhuis krijgen patiënten en bezoekers geen vragen meer gesteld over hun gezondheid. Vrijwilligers zullen hen ontvangen.

Basisregels blijven
Naast de al genoemde maatregelen vragen we iedereen samen alert te blijven op het coronavirus en de basisregels in acht te nemen:

• Was regelmatig uw handen
  • Hoest of nies in de elleboog
  • Kom alleen en niet te vroeg op uw afspraak
  • Kom niet naar het ziekenhuis met klachten die passen bij het coronavirus

voor bezoekers leest u op onze pagina Informatie rondom corona