Wat een jaar! Jaaroverzicht 2021

Wat een jaar! Jaaroverzicht 2021

Wat een jaar! Samen met onze medewerkers en medisch specialisten kijken we terug op weer een bewogen jaar. Een jaar dat ongewis begon en waarin er van iedereen wilskracht, daadkracht, denkkracht en vooral veerkracht werd gevraagd én werd verkregen.

Vol trots presenteren wij ons jaaroverzicht, want ook dit jaar hebben wij weer meer zorg geleverd aan onze patiënten. We hebben als regionaal ziekenhuis in de regio Groot- Amsterdam ons steentje bijgedragen aan toekomstbestendige medisch specialistische zorg waarbij we speciale aandacht geven aan de doelgroepen kinderen, ouderen en de Joodse gemeenschap.

Met ruim 1100 medewerkers werken we op vele fronten samen aan de kwaliteit van ieders leven. Met kennis en kunde. Met hart en ziel. 24 uur per dag. 7 dagen in de week. Bij ons kan iedereen terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling.

Van spoedeisende hulp tot intensive care. Van advies tot opname. Van voorzorg tot nazorg. Én: voor een luisterend oor, een helpende hand en een warm woord. Want voor ons is iedere patiënt bovenal: mens.

Lees snel ons jaaroverzicht 2021