Lifestyle bij borstkanker voor (ex-) borstkankerpatiënten, zaterdag 1 oktober 2022

Een informatieve lifestylemiddag in Ziekenhuis Amstelland voor (ex)borstkankerpatiënten, georganiseerd door het mammateam van Ziekenhuis Amstelland. De middag is van 13.30 tot 17.00 uur. U bent welkom! En neem vooral uw vriendin, zus of dochter mee. Het belooft een mooie middag te worden. Een Ladies Day.

Het mammateam hoopt u te zien en te spreken deze middag!

13.30 uur inloop

14.00 uur aanvang programma

Diverse sprekers op het gebied van:

• Complementaire (aanvullende) zorg
  • Seksualiteit
  • Voeding en gewichtsbeheersing
  • De middag wordt actief afgesloten door sportcoach Mieke Regelink van Amstelveen Sport

Naast de sprekers treft u kraampjes met informatie over o.a. lingerie/protheses, Look Good Feel Better, terugkeer naar het werk. U kunt op deze middag al uw vragen stellen aan ons mammateam.

Aan het eind van het programma kunt u napraten onder het genot van een drankje.