Verpleegkundig specialist M.J. Munck, de

Mevrouw de Munck is sinds april 2017 werkzaam in Ziekenhuis Amstelland. Samen met het consultteam geriatrie zet zij zich in voor kwaliteitszorg voor acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Daarnaast ontwikkelt zij in samenwerking met de internisten ouderengeneeskunde een polispreekuur voor ouderen vanaf 70 jaar gericht op diagnostiek en behandeling naar osteoporose en valpreventie.

Aandachtsgebied(en)
Geven van klinische consulten aan verpleegkundigen en artsen die gericht zijn op preventie en interventies bij acuut opgenomen kwetsbare ouderen in het tegenaan van vallen, delier, ondervoeding en fysieke beperkingen.

Aandachtsgebieden; heupfracturen bij ouderen boven de 70 jaar, valpreventie, diagnostiek en behandeling naar osteoporose, tegengaan van een delier.

Werkervaring
Mevrouw de Munck heeft werkervaring opgedaan in de wijkzorg en in het ziekenhuis. Zij heeft gewerkt als wijkverpleegkundige en als casemanager dementie. In Amsterdam Zuidoost heeft zij gewerkt voor de Transmurale Zorgbrug van het AMC en het Gezondheidscentrum Reigersbos om de kwaliteit van zorg voor kwetsbare ouderen thuis te verbeteren. Na een aantal jaren heeft zij de overstap gemaakt om vanuit de wijk in Ziekenhuis Amstelland te gaan werken en de opleiding tot Verpleegkundig Specialist te voltooien in het geriatrisch team van de ouderengeneeskunde.

Opleiding

  • Master opleiding tot Verpleegkundig Specialist Hogeschool Inholland
  • HBO-V Leiden

Promotieonderzoek
Tijdens de opleiding tot verpleegkundig specialist onderzoek gedaan naar valpreventie door verpleegkundigen bij acuut opgenomen ouderen.

Aanwezig
Maandag t/m donderdag

Verpleegkundig specialist M.J. Munck, de