Vragenlijst duizeligheid / evenwichtsstoornissen

Deze vragenlijst is bedoeld voor patiënten die een afspraak hebben gemaakt op de Duizeligheid polikliniek vanwege duizeligheidsklachten. Door het invullen van deze vragenlijst, kan de KNO-arts zich goed voorbereiden op uw bezoek.

Onderaan de vragenlijst kunt u op de knop verzenden klikken. De vragenlijst wordt verzonden via een versleutelde email (zie sleuteltje bovenin uw browser) ter bescherming van de privacy gevoelige gegevens. 

Het is bekend dat emoties bij de meeste ziektes een belangrijke rol kunnen spelen. De onderstaande vragen dienen als hulpmiddel om te weten te komen hoe u zich voelt. Lees iedere vraag en kruis het antwoord aan dat het beste weergeeft hoe u zich gedurende de laatste week gevoeld heeft. Denk niet te lang na over uw antwoord. Uw eerste reactie op elke vraag is waarschijnlijk betrouwbaarder dan een lang doordacht antwoord.

Het doel van onderstaande vragen is nevensymptomen of verschijnselen te  identificeren om de oorzaak van uw duizeligheidsklachten te achterhalen.