Bevallen in het ziekenhuis

voorlichting-bevallen

Denkt u erover om in Ziekenhuis Amstelland te bevallen? Wilt u het liefst thuis bevallen, maar wilt u toch voor de zekerheid informatie over een bevalling in het ziekenhuis? Kom dan naar onze informatieavond.

De informatieavond wordt verzorgd door een verpleegkundige en een tweedelijnsverloskundige. U krijgt informatie over de ziekenhuisopname, de bevalling, borstvoeding en kraamzorg. Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk een rondleiding langs de verloskamers aan te bieden. We hopen u een duidelijk beeld te geven middels een presentatie.

Data: 8 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni, 12 juli, 9 augustus, 13 september, 19 oktober, 8 november, 13 december.
Locatie: Ziekenhuis Amstelland, Ontmoetingsruimte
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur

Het bijwonen van deze avond is gratis en verplicht u tot niets. Om een goede spreiding te verkrijgen vragen wij u zich aan te melden voor de bijeenkomst in de 7e maand van uw zwangerschap (vanaf 28 weken). In Ziekenhuis Amstelland vragen wij u nog wel de persoonlijke- en preventieve coronamaatregelen te hanteren zoals het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand houden. Ook is er een maximaal aantal personen gesteld voor bijeenkomsten. Wanneer de avond volgeboekt is, nemen wij contact met u op.

Aanmelden informatiebijeenkomst bevallen in Ziekenhuis Amstelland