Oorproblemen / oorpijn door druk bij vliegen

In Ziekenhuis Amstelland kunt u terecht voor problemen met oren tijdens vliegen. KNO-arts dr. van der Hulst heeft uitgebreide ervaring met alle drukgerelateerde KNO-problemen.

Ook alle grote Nederlandse luchtvaartmaatschappijen doen een zeer frequent beroep op deze expertise voor al het vliegend personeel en in het bijzonder de vliegers zelf.

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Wanneer u door uw huisarts bent aangemeld via Zorgdomein, dan wordt u door het ziekenhuis gebeld voor het maken van een afspraak.

Wanneer u na drie dagen nog geen reactie heeft gekregen, kunt u zelf contact opnemen met de polikliniek.

Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt bellen met de polikliniek of een e-mail sturen.

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Ingang in centrale hal
Telefoonnummer: (020) 755 7029