Müller-ingreep

De Müller-ingreep is vooral geschikt voor de behandeling van spataderen,die over de zijkant van het bovenbeen lopen en spataderen rond de knie en op de voet. 

De Müller-ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Met kleine prikjes wordt een verdovingsvloeistof ingespoten op de plaatsen waar de spataders verwijderd gaan worden. Er worden kleine sneetjes in de huid gemaakt, boven de spatader. Met kleine haakjes wordt de spatader er vervolgens uitgehaald. Na afloop van de ingreep worden de sneetjes gesloten met pleisters, die nauwelijks of geen littekens achterlaten. De ingreep duurt ongeveer 20 minuten. Na de behandeling kunnen bloeduitstortingen ontstaan. Deze bloeduitstortingen verdwijnen vanzelf.​​

Spatadercentrum Groot Amsterdam

Wanneer u door uw huisarts bent aangemeld via Zorgdomein, dan wordt u door het ziekenhuis gebeld voor het maken van een afspraak.

Wanneer u na drie dagen nog geen reactie heeft gekregen, kunt u zelf contact opnemen met de polikliniek.

Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt bellen met de polikliniek of een e-mail sturen.

Spatadercentrum Groot Amsterdam

Telefoonnummer: (020) 755 7014
E-mail: [email protected]