NAH revalidatie

NAH is schade aan de hersenen die iemand tijdens zijn of haar leven oploopt. Deze schade kan zowel van binnenuit, als van buitenaf veroorzaakt worden. Oorzaken die van binnenuit komen, zijn bijvoorbeeld een beroerte (CVA), een hersentumor of een ziekte, zoals hersen(vlies)ontsteking. Oorzaken van buitenaf noemen we traumatisch hersenletsel en kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een verkeersongeluk.

Met behulp van revalidatie leert u uw mogelijkheden zo optimaal mogelijk benutten en leert u omgaan met uw beperkingen op een manier die bij u past. Geen mens is hetzelfde en de beperkingen zijn voor iedereen met een hersenbeschadiging anders. Daarom stelt u het doel van de revalidatie zelf vast, samen met de revalidatiearts en het behandelteam. Het team ondersteunt u en uw naasten ook om de gevolgen van uw hersenletsel te verwerken.

Het behandelprogramma bestaat uit individuele behandelingen aangevuld met modules in groepsverband. Een voorbeeld van een fysiotherapieprogramma is Fit Stroke.

Revalidatie

Telefoonnummer: (020) 755 7144
Bereikbaar: ma t/m vrij 8.30-16.00 uur

Revalidatie

Afdeling B 27, blauwe route
Telefoonnummer: (020) 755 7144
Bereikbaar: ma t/m vrij 8.30-16.00 uur