Duizeligheid polikliniek

In Ziekenhuis Amstelland kunt u met duizeligheidsklachten terecht op de Duizeligheid polikliniek.

Als u een verwijzing van de huisarts heeft, kunt u elke vrijdag op afspraak terecht op de Duizeligheid polikliniek. De afspraak kunt u maken via het telefoonnummer (020) 755 7029. Wij streven ernaar om patienten met duizeligheidsklachten binnen 2 weken een afspraak te geven op de Polikliniek KNO. Voordat u een afspraak heeft op de Duizeligheid polikliniek, wordt u verzocht de vragenlijst duizeligheid / evenwichtsstoornissen in te vullen.

Onder 'Medisch ABC' (groene kader rechts) vindt u onderzoeken, aandoeningen en behandelingen die te maken hebben met duizeligheid.

Aan de hand van onderzoeken zoekt de KNO-arts een verklaring voor de duizeligheid. In het Medisch ABC (groene kader rechts op deze pagina) vindt u uitleg van de verschillende onderzoeken, behandelingen en soorten duizeligheid.

De KNO-arts werkt samen met de afdeling Revalidatie, Neurologie, Cardiologie in Ziekenhuis Amstelland, het VUmc en Amstelland Fysiotherapie voor een correcte diagnose en een optimale behandeling.

 

Duizeligheid polikliniek

Maak uw afspraak online of telefonisch bij de Polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO).
Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? U kunt online wijzigen of annuleren als u online een afspraak heeft gemaakt. Anders kunt u dit doen via het wijzigingenformulier of bellen met de polikliniek.

Duizeligheid polikliniek

Ingang in centrale hal
Telefoonnummer: (020) 755 7029
Bereikbaarheid: Ma t/m do 9.00-12.30, 13.30-16.30 uur en Vrij 9.00-12.30