Joodse Zaken

De afdeling Joodse Zaken bestaat uit professionele medewerkers met veel kennis en ervaring. Net als iedereen in Ziekenhuis Amstelland, respecteren zij de privacy van patiënten. De medewerkers Joodse zaken scheppen de mogelijkheid de joodse gebruiken die de patiënt gewend is thuis uit te voeren, met dezelfde vanzelfsprekendheid in het ziekenhuis voort te zetten.

Dankzij hun professionaliteit, kennis en ervaring zijn zij ook in staat minder gebruikelijke problemen samen met u op te lossen.

Zij bieden hun diensten aan op de verpleegafdelingen op de Joodse vleugels, maar ook aan patiënten op alle andere verpleegafdelingen van Ziekenhuis Amstelland. Patiënten die daar prijs op stellen, krijgen bezoek van een medewerker Joodse zaken. De afdeling Joodse zaken is er voor iedereen: van vroom tot vrij! Zowel voor patiënten als familie, in goede en moeilijke tijden.

Kijk voor meer informatie over de joodse identiteit en wat Ziekenhuis Amstelland voor joodse patiënten kan betekenen, op de pagina Joodse identiteit en Joods Ziekenhuis Amstelland.

 

 

Joodse Zaken

Telefoon: (020) 755 6319

Ma t/m do: 09.00-15.00 uur
Vrij: 09.00 - 13.00 uur
Zo: 09.00-11.00 uur 

Locatie: Bij de joodse vleugel op afdeling Kliniek Boven