Kliniek Boven (verpleegafdeling)

Op afdeling Kliniek Boven worden patiënten verpleegd van alle snijdende specialismen: algemene chirurgie, orthopedie, urologie, KNO, gynaecologie, neurochirurgie en plastische chirurgie. Meer informatie over voorbereiding op uw opname, uw verblijf, de behandeling en de verzorging vindt u onder Meerdaagse opname.

Compliment van een patiënt:
"Ondanks dat ik maar 3 dagen op uw afdeling verbleef heb ik nooit t gevoel gehad dat ik een nummertje was. Ik werd met respect behandeld en heb goede uitleg gekregen waardoor ik mijn ontslag positief tegemoet zag."

 

 

Bezoek is een prettige onderbreking. Om het bezoekuur voor iedereen prettig te houden, zijn er enkele regels voor bezoekers:

  • Niet meer dan twee bezoekers per patiënt, bezoek kan elkaar afwisselen.
  • Verpleegkundige en medische zorg voor de patiënt gaan voor.
  • Houd rekening met de overige patiënten.
  • Houd rekening met de bezoektijden.
  • Mensen die last hebben van verkoudheid, griep of een andere besmettelijke ziekte kunnen beter niet op bezoek komen.
  • Kinderen mogen niet zonder begeleiding rondlopen.

Indien het voor uw bezoek onmogelijk is om tijdens de bezoekuren langs te komen, kunt u in overleg met de verpleegkundige een ander tijdstip afspreken.

Kijk voor bezoektijden hier

Kliniek Boven (verpleegafdeling)

Telefoon: (020) 755 7093

Telefonisch contact dagelijks tussen 10.30-11.00 uur. Bedoeld voor eerste contactpersoon van de patiënt voor informatie over situatie en behandeling. Hij/zij kan familie en vrienden verder op de hoogte houden. Locatie: Route C, eerste etage.