Maag-Darm-Leverziekten (MDL)

In Ziekenhuis Amstelland wordt gespecialiseerde zorg verleend op het gebied van maag-, darm- en leveraandoeningen. Op de afdeling Maag-Darm-Leverziekten (MDL) komen patiënten met klachten aan de slokdarm, maag, lever, darmen, galwegen of alvleesklier. Zij worden onderzocht en behandeld door speciaal opgeleide Maag-Darm-Leverartsen (MDL-artsen). Naast aandoeningen aan het spijsverteringskanaal, behandelen de MDL-artsen ook patiënten met leveraandoeningen waaronder virale hepatitis.

Onderzoeken en behandelingen vinden plaats op de Polikliniek Interne Geneeskunde / Maag-Darm-Leverziekten, het Behandelcentrum (afdeling Endoscopie) en de verpleegafdeling Kliniek Beneden. 

Wachttijd voor een behandeling dagen
Gastroscopie 17
Colonoscopie 28
Maag-Darm-Leverziekten (MDL)

Wanneer u door uw huisarts bent aangemeld via Zorgdomein, dan ontvangt u een brief van het ziekenhuis met een afspraak voor uw polikliniekbezoek. Wanneer deze datum/tijd niet schikt kunt u deze wijzigen via MijnZHA. Heeft u al een afspraak, maar bent u verhinderd, wilt u dit dan minimaal 24 uur van te voren doorgeven? Ook dat kan via MijnZHA.

Meer informatie over MijnZHA vindt u hier

Maag-Darm-Leverziekten (MDL)

Afdeling A 05, rode route
E-mail: [email protected]

Op MijnZHA kunt u terecht voor:

Uw afspraak wijzigen
Vragen aan het behandelteam
Uitslagen bekijken
Herhaalrecepten aanvragen
Uw dossier downloaden
U gesprek voorbereiden
Brieven inzien