Waterlinie gezondheidscentrum in Uithoorn

Een aantal specialisten van het ziekenhuis houdt spreekuur op de eerste etage van het gezondheidscentrum in Uithoorn. U kunt er terecht voor een eerste polikliniekbezoek en onderzoek. Voor een eventuele behandeling en opname bent u nog wel aangewezen op de locatie in Amstelveen. Neemt u bij een eerste afspraak de verwijsbrief van de huisarts mee.

Route in het gebouw
Neem bij binnenkomst de trap op naar boven. Ga, als u op de eerste etage bent, naar links. Voorbij AtalMedial treft u de poliklinieken van Ziekenhuis Amstelland. Er is geen balie waar u zich hoeft te melden. Neem plaats bij de juiste spreekkamer en u wordt vanzelf opgehaald.

Gezondheidscentrum Waterlinie
Naast tien huisartsenpraktijken en diverse specialisten uit Ziekenhuis Amstelland, kunt u in Gezondheidscentrum Waterlinie terecht voor laboratoriumonderzoek, apotheek, thuiszorg, verloskundige zorg, diëtetiek, logopedie, fysiotherapie, opticien, hoorspecialist, verslavingszorg, aanmeetlocatie voor therapeutische elastische kousen, psychische/psychiatrische hulp, mantelzorgsteunpunt, (jeugd)maatschappelijk werk en jeugdgezondheidszorg.

Adres
Koningin Máximalaan 30,
1421 LC Uithoorn
Website gezondheidscentrum Waterlinie

Adres
Koningin Máximalaan 30, 1421 LC Uithoorn

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag, van 08.00-17.00 uur

Auto
Met de auto is het centrum eenvoudig aan te rijden via de N196.

  • Vanuit Uithoorn via de Zijdelweg (N521) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. Na 350 meter ligt het gezondheidscentrum aan de linkerhand.
  • Vanuit Aalsmeer aanrijden via de N196; na de kruising met de Noordammerweg (Amstelhof) ligt het gezondheidscentrum bij de eerstvolgende rotonde aan de rechterhand.
  • Vanuit Mijdrecht en Amstelhoek volgt u de Mijdrechtse Zuwe/Koningin Máximalaan (N196). Voorbij de afslag Amstelveen (Zijdelweg/N521) ziet u 350 meter verder het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.
  • Vanaf Ziekenhuis Amstelland gaat u via de Groenelaan de eerste afslag rechtsaf naar de Sportlaan, en bij de stoplichten linksaf de Beneluxbaan op. Bij het tweede stoplicht gaat u linksaf naar de Bovenkerkerweg/Zijdelweg. Na ongeveer 5 km en een aantal stoplichten, slaat u bij de brandweerkazerne (aan uw rechterhand) rechtsaf de Koningin Máximalaan (N196) op. 350 meter verder is het gezondheidscentrum aan uw linkerhand.

Fiets
Ook met de fiets is het gezondheidscentrum goed bereikbaar; via het fietspad en oversteekplaats. Langs de Provincialeweg, maar ook via de Vuurlijn aan de achterzijde van het centrum is een ontsluiting gemaakt.

Openbaar vervoer
Kijk voor actuele informatie www.connexxion.nl.

Waterlinie gezondheidscentrum in Uithoorn

Wijzigen /annuleren

Indien u verhinderd bent of uw afspraak wilt wijzigen, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan ons doorgeven? U kunt dit doen via het wijzigingenformulier of bellen.
Wijzigingen of annuleringen binnen 24 uur van tevoren kunnen alleen telefonisch worden doorgegeven. Afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden geannuleerd, kunnen in rekening worden gebracht.