Aanmelden besloten deel huisartsenwebsite

Een gedeelte van de informatie voor huisartsen is openbaar beschikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk via onderstaand formulier uw gegevens door te geven als u toegang wilt tot het afgeschermde gedeelte van deze site (inlogpagina huisartsen).

Informatie/nieuws over Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland wil u zo snel en zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de organisatie die voor u als huisarts belangrijk zijn. Wij maken daarbij gebruik van de huisartsennieuwsbrief, een papieren nieuwsbrief die vier keer per jaar wordt verstuurd naar alle huisartsen in de regio die hier prijs op stellen.
Daarnaast maken wij incidenteel gebruik van een e-mailing als berichten niet kunnen wachten tot de eerstvolgende nieuwsbrief.
Verder heeft u de mogelijkheid in te loggen op het besloten deel van de website voor huisartsen, waar u belangrijke informatie kunt terugvinden en downloaden.
Door middel van het huisartsenportaal heeft u de mogelijkheid om via beveiligde internetverbinding in te loggen in het systeem van het ziekenhuis.
Hierop kunt u gegevens van de eigen patiënten inzien.